print

cara Print 4.0 3D принтер

Наличност: НАЛИЧЕН

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

cara Print 4.0 – 3D принтер разработен от дентални експерти

cara Print 4.0 предлага на зъботехниците по-бърз и по-икономичен метод за създаването на базирани на полимери 3D обекти в лабораторията. Не само, че е по-изгодна алтернатива на фрезоването, по-евтино от останалите 3D принтери на пазара, но и постига най-висока точност.

ускорете производството си, поддържайте качеството

teh

технологията накратко

Digital Light Projection (DLP) прави cara Print 4.0 по-бърз, по-икономичен и по-точен от laser-light технологията. По-бърз е и от останалите DLP системи.
Интелигентното изчисление на последователността на осветеност и механичното движение на Z – оста, комбинирано с уникалните свойства на тавата, значително ускоряват работния процес. Освен това, резултатите на cara Print 4.0 са по-гладки и по-хомогенни повърхности от конкурентните 3D принтери, докато подложката за смоли остава прозрачна и стабилна, докато не бъде механично повредена.

дигитална работна среда с cara Print 4.0

 

workf

част от цялостния отворен дигитален процес

 

Системата cara за 3D принтиране е отворена, работи с отворени STL файлове, най-често използвани при CAD софтуеърите, както и Dental Designer™ by 3Shape. Нашият cara Print CAM  софтуеър е включен при поръчката на cara Print 4.0 без скрити такси.

 

 

приложения на cara Print 4.0

 

applik

dima Print материали – фотополимеризиращи пластмаси с клинична гарантирана ефективност

 

dima