За нас

Нашият екип

Нашият екип не е голям, но затова пък е пъстър и много сплотен. Това сме хората, които проучват продуктите, комуникират с производителите, приемат доставките, обработват Вашите поръчки, грижат се да пристигнат навреме при Вас, работят за сайта, дигитализацията и модернизацията в общата ни работа.

Мая Панайотова
Мая е създадтелят на „Карис М“. Когато избира името на фирмата, тя се спира на „Charisma” – на гръцки език „charisma” се превежда като „божествен дар”, а като глагол значението й е „привличам към себе си”. И така през годините Мая привлича едни от най-модерните продукти и практики от денталния свят. Такава е тя – модерна, интуитивна, с безброй интереси и магнит за иновации на всеки фронт!

Владислав Божиков
Влади е един от най-младите и важни колеги в нашия екип. В миналото той се е занимавал професонално с волейбол. Това личи не само от високия му ръст, но и от  дисциплината и стремежа към перфекционизъм, които го описват. Влади се грижи за дигитализацията на офиса, денталните практики и зъботехнически лаборатории.

Боряна Катранджиева
Бони е нашият фронт мениджър. Заради характерния й глас, привичната бъбривост и винаги ведрото настроение, тя е най-разпознаваема сред нас. На организираните от Карис М курсовете и мероприятията през годините перфектният й немски език често е посредник между Вас и нашите лектори от Германия.

Снежана Гълъбова
Снежи е един от стожерите тук. Тя е част от екипа на „ Карис М” от самото начало и е от онези хора, на които можеш да разчиташ във всяка ситуация. Грижи се еднакво добре за нас, клиентите и цветята в офиса.

Валентина Миланова
Валя е типичният стрелец – бликаща от енергия и винаги вършеща няколко задачи наведнъж. Втората й работа – в зъболекарски кабинет – я прави наш консултант и демонстратор, изпробвал голяма част от продуктите, които предлагаме.

Ана Ковачева
Ани е искрен и неподправен човек, чието мнение винаги тежи на място. Тя е прецизна и отговорна в работата си и обикновено е тази, която в края на деня прави проверка и ревизира свършеното през деня.

Геогри Катранджиев
Гого е най-младият колега в нашия колектив. Психолог по образование и философ по душа – разговорите с него са истинско удоволствие. Той се грижи за изпълнението на поръчките от София и с точност и прецизност завършва всяко свое начинание.

Ния Иванова
Ния е най-новото попълнение на нашия екип. Обича пътешествията и творческите занимания, затова нейна задача ще бъде воденето и списването на блога. Всички се надяваме да има възможност да развихри и опита си в организирането на събития и пътувания в бъдеще.