Hydrovitality – технология от космоса

HomeИнтервютаЗдраве

Hydrovitality – технология от космоса

В следващите редове ще Ви разкажем за една от най-иновативните технологии в подкрепа на нашето здраве – вдишването на оксиводород и изключително ползо

Проучване на връзката между здравето на устата и тялото чрез изследване на водещите причини за смъртност в САЩ
Технологията HydroVitality – инхалация на молекулярен водород – най-мощният антиоксидант познат на науката
Справочник за избор и употреба на дезинфектанти и контрол на инфекциите

В следващите редове ще Ви разкажем за една от най-иновативните технологии в подкрепа на нашето здраве – вдишването на оксиводород и изключително ползотворното му влияние върху човешкия организъм. Има редица изследвания, описани клинични случаи, които доказват как противовъзпалителните и антиоксидантните свойства на оксиводорода могат да подобрят значително качеството на живот. Поради противовъзпалителния ефект на инхалаците, приложението им е широкообхватно и повлиява изключително добре лечението на всички заболявания, свързани с вируси и възпаления. Освен това се отразяват благоприятно върху хронични заболявания като рак, сърдечни заболявания, инсулт, болест на Алцхаймер и др. Ефектът върху повишаване на резултатите при активните спортисти и програмите за отслабване също е осезаем още с първите терапии.

На гости сме във фитнес „Оазис“ в квартал „Лозенец”, една от залите с традиции в София. Тук за първи път се запознахме с окси-водородния инхалатор „Hydrovitality”.  Разговаряме с Андрей Попов, вицесветовен шампион по борба и активен спортист, треньор, инструктор и собственик на фитнес „Оазис“ за неговия избор да започва работния си ден с вдишване на оксиводород и ползата от терапията за неговите клиенти.

 

 • Здравейте, Андрей! За много години! Знаем, че вие имате формула за здрава и пълна с енергия година. Разкажете ни за нея. Защо избрахте инхалациите с оксиводород и какъв е ефектът върху Вас и Вашите клиенти?
 • Здравейте! Да – действително имам формула, с която вярвам, че следващите години ще са още по-здрави и пълни с енергия. Вдишването на оксиводород през последната година укрепи имунната ми система и буквално сякаш „вля” енергия в тялото ми. Забелязвам този ефект и върху моите клиенти. Оксиводородната терапия се прилага още през 80-те години при космонавтите от мисиите на руската орбитална станция. „Мир“. Днес тя е особено актуална на Изток. Доказателство е фактът, че болница за лечение на Корона вирус в Ухан, която китайците построиха буквално за седмица, и всяко от нейните 1000 легла, са оборудвани именно с инхалаторите „Hydrovitality”.
 • Защо? Какво е влиянието, което оказва Hydrovitality върху състоянието на болните от коронавирус?
 • Инхалацията с оксиводород е подвърдена от СЗО като изключително добра терапия срещу COVID-19. Причината е в противовъзпалителните и антиоксидантните ефекти на оксиводорода. Вирусът стимулира имунната система да започне възпалителен процес, което затруднява дишането и обикновено включва силна кашлица и висока температура. Терапията с „Hydrovitality” облекчават симптомите, улеснява дишането и успокоява кашлицата. И тук не говорим само за инфекция с COVID-19, а и за другите вируси, които не са изчезнали.
 • Какво е приложението на „Hydrovitality” в дейността на спортуващите хора, които посещават фитнеса?
 • Влиянието наистина е вдъхновяващо. Моят фитнес се посещава от няколко типа клиенти. Първите, са активните професионални спортисти. Честа практика в подготовката за спортни състезания са тренировките на височина около и над 2000 м. Резултатът от дишането на въздух с понижено налягане на кислород води до спадане на количеството кислород в кръвта и съответно намалено снабдяване на клетките. Както знаем, човешкият организъм е съвършен, и той търси начин да компенсира това нарушение, в резултат на което нивото на хемоглобин и гъстотата ? на кръвта рязко се увеличават. Организмът на активния спортист постепенно се аклиматизира, като червените кръвни телца се насищат с кислород. Този ефект на приток на свеж кислород в организма  и повишаване на нивото на насищане с кислород се постига с инхалацията с оксиводородния инхалатор. Резултатите са дори по-добри от тренировките във високопланински спортни лагери.
 • А какво е влиянието върху по-голямата част на Вашите клиенти, които ходят на фитнес, за да се погрижат за тонуса, тялото и здравето си?
 • Тренировъчният цикъл изисква стъпаловидно повишаване на нивото на натоварване, независимо от резултатите, които си поставят клиентите. Инхалациите с Hydrovitality помагат на организма да преодолее покачването на нивата.
 • Кога и по колко пъти е препоръчителна употребата на Hydrovitality?
 • Инхалациите с оксиводород винаги са добре дошли за организма. Все пак бих препоръчал използването на Hydrovitality сутринта. Тогава аденозинтрифосфат молекулата, един от основните източници на енергия в организма, е най-голяма и инхалациите с оксиводород буквално я активират. 30-минутна инхалация в началото на деня е чудесен старт за всеки. Лично на мен ми се е случвало да използвам инхалатора по 6 часа дневно, особено в моменти на физическо натоварване. Така повишавам издръжливостта си и умората намалява драстично.
 • Вие изготвяте програми за отслабване, в които вдишването на оксиводород участва активно. С какво помага то на онези, които искат да коригират теглото си?
 • Да, действително. Програмите за отслабване, които изготвям, включват няколко компонента – правилните упражнения, редовни тренировки и подходящ хранителен режим. Желателно е да бъдат включени храни, които ускоряват метаболизма като зелен чай, прясно мляко, фибри, протеини и други. Задължително е да се приема достатъчно количество вода. Вдишването на оксиводород хидратира организма по време и след тренировката и помага на тялото да поддържа здравословните нива на холестерола и глюкозата.
 • Споменахте, че има хора, които посещават фитнеса Ви само, за да си направят инхалация с Hydrovitality. Може ли да разкажете по-подробно?
 • Да, има такива случаи. Ще разкажа за последния. Става дума за дете, момиченце на 3 години и половина. Срещата с майка му, която сподели за проблема, беше съвсем случайна. Детето има проблемна суха кашлица от близо 3 години. Търсейки начин да я облекчат, родителите се консултират с кого ли не, пробват почти всичко – от антибиотици до бабини рецепти. Но нищо не помага. Предложих на майка му да дойдат и да направят един курс на инхалации с HydroVitality. Резултатът беше по-добър от очакваното от мен – буквално след първата инхалация кашлицата намаля драстично. Днес е петата им терапия. Според майката подобен ефект не е постигнат от нито едно от леченията до сега. С вдишването на оксиводород в домашни условия, в момент, когато почти целият свят е затворен, се предлага възможност за укрепване на имунната система, докато работим от вкъщи, гледаме телевизия, четем или играем. HydroVitality може да се ползва от цялото семейство и да повиши неимоверно качеството на живот.

 

COMMENTS