WHITESMILE & КАРИС М – сътрудничество за бяла и искряща усмивка

HomeЕстетика

WHITESMILE & КАРИС М – сътрудничество за бяла и искряща усмивка

Whitesmile -немско качество за бели и искрящи усмивки

Confezioni Cappello – стил от Милано и защита от сребро
Професионалните облекла на Confezioni Cappello и влиянието на цветовете върху настроението в стоматологичните кабинети

В следващите редове са посветени на един от нашите дългогодишни партньори – немската фирма Whitesmile – една от първите компании в Европа, специализирана в производството на избелващи зъбите продукти още от 1994 г. с марките FLÄSH и WHITEsmile.

Последните проучвания показват, че повече от 85% от хората в Европа биха искали да имат по-бели зъби. От друга страна не всички пациенти питат директно за лечението на избелване на зъбите, когато са в зъболекарския кабинет. Това не означава, че пациентите не биха се възползвали максимално от посещението си при стоматолог. Напротив, голяма част от тях биха желали да бъдат информирани за възможностите за по-хубави и бели усмивки.

Факт е, че професионалното избелване на зъби е сред онези стоматологични процедури, които донасят най-голямо удовлетворение на пациентите. Ето защо ролята на зъболекаря в информирането за възможностите за по-бяла усмивка е ключова. Най-добри резултати се получват, когато избелването на зъбите е включено в общия план за лечение. Комбинирането на стоматологично лечение и избелване на зъбите е практика, която все повече се налага. Такава възможност е ситуацията при реконструкция на естествени зъби – с пломби, инкрустации, коронки или импланти.  Тогава е добре да се предложи избелване преди интервенцията, тъй като цветът на зъбната реставрация не може да бъде променен по-късно.

Друга ситуация е избелването на зъбите след ортодонтско лечение при пълнолетни пациенти. В рамките само на час – избелването в кабинет възстановява младежкия ярък цвят на зъбите. Резултатът е перфектно и естетическо завършване на ортодонтско лечение.

За нас, като представители на продуктите на Whitesmile, е много важно да подчертаем необходимостта от предварителна консултация със стоматолог преди решението да се избелят зъбите, дори и в домашни условия. Обстойният преглед при стоматолог е задължително условие, тъй като има редица индивидуални специфики за всеки пациент, които трябва да се уточнят със специалист. Освен това преди избелването обикновено е необходимо да се извърши и професионално почистване, тъй като зъбите трябва да са без плака.

Брандовете на немската фирма Whitesmile са два – Fläsh и WHITEsmile. И двата са специализирани в безупречното избелване на зъбите, без компромиси – в домашни условия и в стоматологичен кабинет и неговата поддръжка. Многобройни изследвания потвърждават, че процедурите са безопасни за зъбите и венците. За избелването се използва водороден пероксид, който се активира светлинно. Постигнатият ефект е нежен към емайла и, ако се полагат правилните грижи, много дълготраен. Един от най-усъвършенстваните им продукти е избелващата 3 LED лампа Fläsh –  резултат от задълбочените проучвания на Whitesmile, съобразени с опита и желанията на потребителите от целия свят. Нейната нова функция „“Guided Treatment” води стоматолозите стъпка по стъпка през процеса на избелване, гаранция за сигурност във всяка практика. Цветът и нюансът на зъбите се определя автоматично. А различните програми за избелване предлагат индивидуално планиране на лечението. Плюс са специално вградените функции за пациенти с чувствителни зъби и за избелване на отделни зъби. Може да закупите от нас ЛАМПАТА с подарък система за избелване за 20 пациента. Системата е специално разработена за чувствителни зъби. Тя позволява избелване само в една сесия в няколко процедури от 15 минути –  безболезнено и ефективно.  Сетовете съдържат материали за двама пациента и задължително се използват с лампа. Whitesmile разработват и сетове за химическо избелване в кабинет – съответно на брандововете WHITEsmile и Flӓsh.  Най-новото предизвикателство са продуктите за избелване в домашния условия – за лесна, удобна и сигурна употреба – система за домашно  избелване с лабораторно изработена шина на Flӓsh и  комплект за домашно избелване с готови шини на WHITEsmile. За да се поддържка и дълготрайния ефект, на разположение са и моливите за избелване с приятен ментов вкус и пастите за зъби отново с представители на двата бранда.

Продуктите на WHITEsmile може да откриете на нашия website: https://carisbg.com – за доволни клиенти с прекрасни бели усмивки!

Благодарим на Доктор Мария Божикова, която сподели снимков материал от работата си с продуктите на WHITEsmile – преди и след избелването!

 

COMMENTS