Този сайт използва „бисквитки“, за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на „бисквитки“. | Научи повече

Charisma Flow - промоция 2 шприци х 1.8 г / цветове по избор/

-4 % Charisma Flow - промоция  2 шприци х 1.8 г / цветове по избор/

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Безплатна доставка

Безплатна доставка за всички поръчки над 100лв!

  • Производител: Kulzer
  • Модел: Charisma Flow - промоция 2 шприци х 1.8 г / цветове по избор/
  • Наличност: В наличност

Charisma Flow – отделни шприци х 1.8 г

Charisma Flow – Microglass I течлив композит с управляема консистенция , излъчващ флуоридни йони , хамелеон ефект за естествени обтурации. Приложение:запечатване на фисури, обтурации клас V, минималноинвазивни обтурации от класове – I и II и III , фотополимеризиращи подложки , закрепване на брекети и др.
Charisma Flow се предлага в следните цветове: А1,А2,А3,А3.5,В2,В3,ОА2,ОА4, baseliner – специално създаден за подложка под фотокомпозит

Фин микрохибриден композит с управляема консистенция за многостранно приложение. Цветове: А1,А2, А3, А3,5, В2, В3, ОА2, ОА4, ОВ2, SB, Baseliner.

Charisma Flow поради ниския си вискозитет има идеална адаптация към зъбната повърхност .

Индикации:

-микропрепарации

-лечение на дефекти на зъбната шийка

-разширено запечатване на фисури

-третиране на кавитети при млечни зъби

-цветови корекции на фронталните зъби

-третиране на вродени дефекти на твърдата зъбна субстанция

-шиниране на травматично разхлабени зъби

-залепяне на брекети

Charisma Flow  може да се използва и като подложка при I-III клас кавитети . Като еластичен материал с нисък вискозитет в комбинация с постериор или универсални композити Charisma Flow  спомага за намаляване на стреса в големите реставрации и намалява възможността за образуване на пукнатини/както при гласйономерните цименти/ .  Това води да намаляване на риска от счупване на обтурациите.

 

“Аплицирането на течлив композит като подложка подобрява качеството на връзката между универсалните и полиглас композити  и зъбната повърхност.

Течливите композити на Heraeus Kulzer: Flowline, Charisma flow или Venus flow показват добри омокрящи и течливи свойства. Те лесно се аплицират дори в слоеве от 0,5 мм. Важно е  течният композит да се полимеризира преди да се постави първият слой от другия композит.

Маргиналната адаптация на комбинацията Solitaire 2  , Flowline и Solid bond system показва най-добри резултати в сравнение с останалите композити и адхезивни системи.”

Публикация в In-vitro студия Маргинален интегритет на модерните композитни реставрационни системи за постериор зъби”.

/ Университетът в Mainz  проф. Д-р C.-P. Ernst , проф. Д-р B. Willerhausen/

  • 54.00лв.
  • 52.00лв.
  • без ДДС: 52.00лв.