Този сайт използва „бисквитки“, за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на „бисквитки“. | Научи повече

Charisma Classic-универсален Microglass композит шприци х 4 г

-14 % Charisma Classic-универсален Microglass композит  шприци х 4 г

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Безплатна доставка

Безплатна доставка за всички поръчки над 100лв!

  • Производител: Kulzer
  • Модел: Charisma Classic-универсален Microglass композит шприци х 4 г
  • Наличност: В наличност

Естествени реставрации с най-съвременни технологии от Kulzer

Ние вложихме целия наш дългогодишен опит, повече от 20 години в разработката и производството на най-висок клас фотокомпозити, използвани в милиони обтурации всеки ден по целия свят.

 

Резултатът е  Charisma Classic- първият наш композит , но с втора генерация  Microglass®  филерна технология. Ние разработихме тази технология в тясно сътрудничество с практикуващи дентални лекари от целия свят – и така направихме техниката ‘’ single-shade layering ‘’ много лесна.

Какво е  Microglass® II eфект?

Конвенционалните композити предлагат високодиспергиран силициев диоксид  (SiO2) като допълнение, за да предотвратят седиментацията на филерите. Това води до големи отклонения в рефракционния индекс и млечен ефект при обтурациите
.Затова е доста по-трудно да се изработят високоестетични реставрации, изисква се повече време.

 Charisma Classic съдържа приблизително 61 % /обемни/ филер: Barium Aluminium Fluoride стъкло. Новата Microglass® II филерна технология не се нуждае вече от пирогенен SiO2 и затова предлага брилянтни цветове на обтурациите и увеличение на хамелеон ефекта с до 56 %.  Причината за това е, че рефракционните индекси на органичния матрикс на композита и на филерната система са оптимално изравнени.

Цветовите пигменти осигуряват интензивни брилянтни цветове.

Резултатът е :Получавате това, което търсите!

Вижте предимствата на Microglass® II ефект:

·         Лесна еднослойна техника и повече естествени реставрации: Получавате много предимства от втората генерация филерна технология.  Microglass® II ефектът Ви предлага цветова адаптация от следващо ниво. С Charisma Classic  Вие работите с цяла палитра от брилянтни цветове и получавате желания цвят още от първия слой изключително лесно.

·         Удобна цветова селекция: Charisma Classic предлага богат избор на цветове по VITA и четири интензивни опакерни цветове, с които е изключително лесно да маскирате оцветяванията. За да се улесни Вашата работа,цветовата разцветка е изработена от оригинален композит Charisma Classic, не от пластмаса. Благодарение на  Microglass® II, това което получавате ,е това,което търсите!

·         Маскирането на оцветяванията е по-лесно: Това се постига с интензивните опакерни цветове,които лесно маскират например амалгамови оцветявания в малки кавитети.

 

Цена на Charisma Classic 1 шприца х 4 г - 30.00 лева

Charisma Classic цветове : А1,А2,А3,А3.5,А4,В1,В2,В3,С2,ОА2,ОА3,ОА3.5

  • 35.00лв.
  • 30.00лв.
  • без ДДС: 30.00лв.
  • Бонус точки: 5

Опции