Taopatch подпомага естествената интелигентност на нашето тяло да възстанови своя баланс. Taopatch® НАУЧИ ПОВЕЧЕ Устройство, създадено да подобри здравето на човешкото тяло ПОРЪЧАЙ СЕГА

TaoPatch – устройство, създадено да подобри здравето на човешкото тяло

Устройства и  технологии от бъдещето, с които ще  се справите с вирусни инфекции, възпаления, свободни радикали, ще Ви помогнат да преодолеете болката, да върнете радостта от движението и да възстановите естествения баланс на Вашето тяло!

Какво е Taopatch®?

Как действа Taopatch®?

Как помага Taopatch® ?

Кой може да използва Taopatch®?

Технологията на Taopatch®

Основните компоненти в апликаторите Taopatch® са нанокристали (quantum dots), поставени във въглеродни нанотръбички и слой от фосфорисциращ елемент.

Нанокристалите се активират от топлината на тялото и отделят фотони с различни дължини на вълните, подобни на тези, използвани в нискоенергийната лазерна терапия (например 904 nm, 670 nm).

Какво представляват биофотоните? Биофотоните или ултра слабите фотонови емисии на биологичните системи са слаби електромагнитни вълни в оптичния обхват на спектъра – с други думи: СВЕТЛИНА. Всички живи клетки на растения, животни и хора излъчват биофотони, които не могат да се видят с просто око, но могат да бъдат измерени със специално оборудване.

Апликаторите Taopatch® са медицински изделия от висок клас със срок на годност от 30 месеца. Те могат да се използват от всеки човек при необходимост, в зависимост от неговите нужди. Когато терапията приключи, могат да се преотстъпят на друг, достатъчно е само да се почистят.

Taopatch® е създаден от италианския биоинженер Фабио Фонтана. Преди 9 години той преживява животозастрашаваща катастрофа, след която е принуден да се справя с постоянно главоболие, ограничено движение и хронична болка.

След като изпробва всички възможни методи на традиционната медицина, той се насочва към нови авангардни опити в биофизиката и лазарната терапия. Много скоро установява, че движенията му се подобряват, а болката намалява и постепенно изчезва.

Taopatch® подпомага естетствената интелигентност на нашето тяло да възстанови своя баланс.

Taopatch® - статии и медицински изследвания

През последните 7 години апликаторите Taopatch® са тествани активно от 1600 лекари, десетки спортни екипи и хиляди пациенти. В таблицата са представени някои научни изследвания върху нанотехнологиите и въздействието им върху здравето на хората, направени през годините.

Taopatch® - видове и употреба

    Call Now Button
    Количка