Този сайт използва „бисквитки“, за да работи оптимално за Вас. Чрез посещението си Вие приемате използването на „бисквитки“. | Научи повече

Декларация за поверителност

1.Давам своето съгласие “КАРИС-М” ЕООД, ЕИК 130928867, със седалище и адрес на управление: гр. София ул. „Феликс Каниц” № 20, тел. 029523201........, да обрабатва моите лични данни с цел изпращане на маркетингови съобщения и имейли относно предлагани от дружеството стоки и услуги.  Декларирам, че давам своето съгласие служител/сътрудник на дружеството да се свързва с мен за тази цел. 

2.Декларирам, че съм уведомен, че по всяко време мога да оттегля даденото съгласие за обработване на данните ми с маркетингова цел, както и че имам право по всяко време да изискам информация и достъп до обработваните мои лични данни, при наличие на съответните нормативни основания да поискам коригиране, изтриване или ограничаване на обработването им. Уведомен съм, че имам право на жалба до Комисия за защита на личните данни, когато считам, че има извършено нарушение на правилата на обработване на данни.


ВНИМАНИЕ! Осъществявайки достъп до и използвайки уебсайта на Карис М ЕООД вие приемате без ограничения и безусловно Вашите лични данни да бъдат съхранявани и обработвани от нас при изпълняване на поръчката , както и от куриерските фирми във връзка с доставката и заплащането.

Съдържанието на уебсайта, изразено в  текст и изображения, е със защитени авторски права. Всички права, дори и тези, които изрично не са упоменати тук, са запазени. Използването на каквото и да е съдържание освен това, което не е в разрез с тези Условия за ползване, без писменото разрешение на Карис М ЕООД, е изрично забранено.